Hotfolder ja tiedostojärjestelmäyhteys

1. Koti
  2. Ohje
  3. Oppaat
  4. Hotfolder ja tiedostojärjestelmäyhteys

Hotfolder ja tiedostojärjestelmäyhteys

Nämä oppaat kuvaavat, miten Hotfolder ja tiedostojärjestelmäyhteys asetetaan ja miten niitä käytetään. Asetusten tekeminen vaatii (järjestelmän) ylläpitäjän oikeudet.

Kokoelmaan tuominen

Kokoelmia voidaan käyttää suurten tiedostomäärien tuomiseen. Tiedostoja voidaan joko pudottaa kokoelmaan käyttöliittymässä tai Hotfolderissa tai tiedostojärjestelmäyhteydessä. Kaikki tiedostot tuodaan Collection Pro:hon ja linkitetään kokoelmaan. Katso oppaasta, miten luot tuontikokoelman, ja kokoelman asetuksista kaikki yksityiskohdat.

Erot Hotfolderin ja tiedostojärjestelmäyhteyden välillä

Sekä Hotfolder että tiedostojärjestelmäyhteys käyttävät WebDAV-protokollaa ja molempia voidaan käyttää tiedostojen tuomiseen. Mutta vain tiedostojärjestelmäyhteys tukee tiedostojen muokkaamista ja tuomista, kun taas Hotfolder tukee vain tiedostojen tuomista.

Kun haluat vain tuoda tiedostoja Colletion Pro:hon, sinun pitäisi aina käyttää Hotfolderia, koska se on paljon nopeampi kuin tiedostojärjestelmäyhteys. Kun olet vetänyt tiedostot Hotfolderiin ja ne on onnistuneesti tuotu, tiedostot poistetaan WebDAV-kansiosta. Saatat joutua päivittämään näkymän nähdäksesi muutoksen. Jos tapahtuu virhe, tiedosto nimetään uudelleen poistamisen sijaan ja luodaan tekstitiedosto, jossa on lisätietoja. Kaikkia ladattuja tiedostoja voidaan käyttää Collection Pro:ssa määritettyjen käyttöoikeuksien mukaisesti, ja ne linkitetään automaattisesti kokoelmaan, jota käytettiin tuomiseen.

Toisaalta tiedostojärjestelmäyhteydellä, vaikka tuominen on myös mahdollista, se on hitaampaa. Etuna on, että tiedostot pysyvät WebDAV-kansiossa tuonnin jälkeen. Lisäksi tiedostot, jotka ovat jo kokoelmassa, näkyvät WebDAV-kansiossa. Kaikkia näkyviä tiedostoja voidaan ladata ja muokata (muokatut tiedostot päivitetään Collection Pro:hon).

Ole varovainen tiedostojärjestelmäyhteyden kanssa: kun poistat tiedoston WebDAV-kansiosta, se poistetaan myös Collection Pro:sta eikä sitä voida palauttaa!

Lue lisää

Jos olet (järjestelmän) ylläpitäjä ja haluat ottaa käyttöön Hotfolderin ja/tai tiedostojärjestelmäyhteyden Collection Pro -asennuksessasi, jatka tästä.
Jos haluat oppia, miten luot tuontikokoelman, jatka tästä.
Jos haluat oppia, miten käytät Hotfolderia tai tiedostojärjestelmäyhteyttä Mac- tai Windows-järjestelmässä, jatka tästä.