Miten muutan käyttäjätilini tietoja?

1. Koti
  2. Ohje
  3. Usein kysytyt kysymykset
  4. Miten muutan käyttäjätilini tietoja?

Miten muutan käyttäjätilini tietoja?

Voit muokata käyttäjätilisi asetuksia tässä osiossa. Collection Pro:n pääkäyttäjä määrittää, mitä asetuksia sinulla on oikeus muuttaa. Jos huomaat joitakin toimintoja puuttuvan, tämä johtuu siitä, että kyseisiä toimintoja ei ole vapautettu käyttöösi.

Käyttäjätilin asetukset
AsetusKuvaus
KäyttäjätunnusKäyttäjätunnuksesi, jos se on annettu. Ei voi muuttaa tässä yhteydessä, ota tarvittaessa yhteys pääkäyttäjään.
IDJokainen tietue, myös käyttäjätietue, saa tunnisteen, kun se luodaan CollectionPro:hon. Tätä ei voi muuttaa.
OmistajaOmistaja, joka on luonut tämän käyttäjätunnuksen. Voi olla CollectionPro:n pääkäyttäjä tai muu käyttäjä, jolla on oikeus luoda käyttäjiä. Omistajan nimeä ei voi vaihtaa.
EtunimiPakollinen kenttä, jos otettu käyttöön. Voit muuttaa etunimen itse.
SukunimiPakollinen kenttä, jos otettu käyttöön. Voit muuttaa etunimen itse.
NäyttönimiVapaaehtoinen nimi käyttäjälle. Voit muuttaa näyttönimen itse.
YritysVapaaehtoinen yrityksen nimi.
OsastoVapaaehtoinen osaston nimi.
PuhelinVapaaehtoinen puhelinnumero.
ViiteVapaaehtoinen viite.
KuvaVapaaehtoinen profiilikuva, muut käyttäjät näkevät tämän. Kuva voidaan lisätä vedä ja pudota -toiminnolla.
Sisäiset merkinnätSisäiset merkinnät. Kaikki joilla oikeus hallita käyttäjiä näkee tämän.
LuotuKäyttäjätunnuksen luontiaika.
PäivitettyViimeisen muutoksen aika.
Käynyt viimeksiViimeisin kirjautuminen.
OsoiteVapaaehtoinen lisätieto käyttäjästä.
KatuVapaaehtoinen lisätieto käyttäjästä.
Asunnon numeroVapaaehtoinen lisätieto käyttäjästä.
PostinumeroVapaaehtoinen lisätieto käyttäjästä.
KaupunkiVapaaehtoinen lisätieto käyttäjästä.
OsavaltioVapaaehtoinen lisätieto käyttäjästä.
MaaVapaaehtoinen lisätieto käyttäjästä.
SähköpostiNykyinen sähköpostiosoite.