Miten muutan sovelluksen kieliasetuksia?

1. Koti
  2. Ohje
  3. Usein kysytyt kysymykset
  4. Miten muutan sovelluksen kieliasetuksia?

Miten muutan sovelluksen kieliasetuksia?

Jokaisella käyttäjällä on mahdollisuus valita kielet sovellusta (järjestelmä), tietoja ja hakua varten. Edellytyksenä on, että pääkäyttäjä on aktivoinut monikilisen tuen peruskonfiguraatiossa tai tietomallissa.

Kieliasetukset

AsetusVaihtoehtoKuvaus
SovellusKieletJos pääkäyttäjä on valinnut kielet peruskonfiguraatiossa, voidaan järjestelmän kieli valita tässä. Kaikki järjestelmän valitko ja painikkeet näkyvät tällöin tällä kielellä.
DataKieletValitse kieli(t) tietojen syöttämistä ja näyttämistä varten. Jos useita kieliä on valittu, kutakin kieltä varten näkyy kenttä editorissa ja tiedot näkymässä. Voit muuttaa kielten järjestystä käyttämällä vetokahvaa.
Asetukset
OikolukuAktivoimalla oikoluvun, tekstit tarkistetaan sitä mukaa, kun niitä syötetään. Tähän käytetään selaimen oikeinkirjoituksen tarkistusohjelmaa. Tarkista ensin selaimen asetuksista, onko oikeinkirjoituksen tarkistus aktivoitu.
Valitse kieli kullekin kentälle editorissaJos tämä toiminto on aktivoitu, kaikki aktivoituja tietokieliä ei näytetä suoraan editorissa, vaan vain ensimmäinen kieli. Kaikki muut kielet voidaan lisätä tilapäisesti kenttäkohtaisesti napsauttamalla syöttökentän vieressä olevaa kieltä.
Näytä kaikki kielet tietonäkymässäJos tämä toiminto on aktivoitu, kaikki kielet, joille on syötetty tietoja, näytetään tiedot näkymässä, vaikka käyttäjä ei olisikaan aktivoinut kieltä tietojen kieleksi.