Laajennukset (Plugins)

1. Koti
  2. Ohje
  3. Kehittäjille
  4. Laajennukset (Plugins)

Laajennukset (Plugins)

Laajennukset mahdollistavat Collection Pro:n toiminnallisuuden laajentamisen seuraavilla:

• Mukautetut tietotyypit
  • Mukautetut API-päätepisteet
  • Mukautetut frontend-komponentit
  • Muut räätälöidyt toiminnot

Integraatio

Laajennukset integroidaan Collection Pron API-kutsuihin käyttämällä takaisinkutsujärjestelmää tiedostotyökaluketjussa.

Rakenne

Laajennus koostuu:

• manifest.yml-tiedostosta
  • Mielivaltaisesta tiedosto- ja hakemistorakenteesta resursseina

Konfigurointi

• Määritä fylr.yml -konfiguraatiotiedostossa ladattavat laajennukset
  • Voit määrittää yksittäisiä laajennuksia tai kokonaisia hakemistoja

Pakkaaminen

Laajennukset voidaan pakata .zip-tiedostoon. Collection Pro purkaa tiedostot dynaamisesti tarvittaessa.

URL-korvaajat

Määritetyt takaisinkutsut käyttävät seuraavia korvaajia:

KorvaajaKuvaus
%input.url%HTTP-päätepiste syöttötiedoille. Voidaan mapata STDIN:ksi tai lukea suoraan laajennuksessa.
%_output.url%URL tietojen palauttamiseen. Voidaan mapata STDOUT:ksi tai kirjoittaa suoraan laajennuksessa.
%info.json%JSON-kartta kontekstitiedoista, sisältäen pyydetyn URL:n, jäsennetyn kyselyn, HTTP-otsakkeet ja laajennuksen peruskonfiguraation.

Virheenkäsittely

• Virhetilanteessa laajennuksen tulee poistua nollasta poikkeavalla exit-koodilla
  • API-päätepiste laajennuksena kutsuttaessa Collection Pro asettaa X-Execserver-Error-otsakkeen
  • Huom: Jos yli 4K dataa on jo lähetetty vastausrunkoon, X-Execserver-Error-otsaketta ei aseteta