Määritä kokoelmaan tuonti

Tämä opas kuvaa, miten määritetään latauskokoelma, jotta voit käyttää Hotfolderia ja/tai tiedostojärjestelmäyhteyttä.

Jos et pääse käyttämään kuvattuja ominaisuuksia, keskustele ylläpitäjän kanssa ja varmista, että Collection Pro -asennuksesi on määritetty oikein.

Hotfolder ja tiedostojärjestelmäyhteys ovat saatavilla vain kokoelmien kautta. Lue ensin kokoelmien yleinen kuvaus osiosta ”Kokoelmat (ja esitykset)”.

Noudata näitä vaiheita latauskokoelman luomiseksi:

• Luo pikavalikossa uusi kokoelma napsauttamalla plus-painiketta vasemmassa alareunassa ja anna kokoelmalle nimi
  • Napsauta hiiren oikealla painikkeella kokoelmaa
  • Valitse ”Asetukset”
  • Avaa ”Tuontiasetukset”-välilehti
  • Valitse ”Aktivoi kokoelmaan tuonti”

Sitten sinun pitää valita objektityyppi, jolla haluat luoda tietueita, pooli, johon tiedostot tallennetaan, maski, jolla haluat työskennellä, kenttä tiedostoille ja metatietojen kartoitus metatietojen poimimiseksi. Katso yksityiskohtainen kuvaus kustakin vaihtoehdosta täältä.

Menetelmällä päätät, luodaanko ladatuille tiedostoille vain uusia tietueita vai päivitetäänkö olemassa olevia tietueita ladatuilla tiedostoilla. Katso näiden vaihtoehtojen yksityiskohtainen kuvaus täältä.

Kun olet valmis, napsauta ”Aktivoi” tallentaaksesi muutokset ja kopioi sitten joko Hotfolder URL tai Tiedostojärjestelmäyhteyden URL.

Voit sitten sulkea valintaikkunan ja jatkaa tiedostojen tuomiseen.