Miten luon uuden käyttäjä?

1. Koti
  2. Ohje
  3. Usein kysytyt kysymykset
  4. Miten luon uuden käyttäjä?

Miten luon uuden käyttäjä?

Miten luon uuden käyttäjän Collection Pro:ssa?

1. Avaa käyttäjien hallinta Collection Pro -järjestelmässä.
  2. Napsauta plus-painiketta (+) vasemmassa alakulmassa.
  3. Täytä käyttäjän perustiedot:
    • Käyttäjätyyppi (yleensä ”easydb” paikallisille käyttäjille)
    • Käyttäjätunnus
    • Etu- ja sukunimi
  4. Täytä käyttäjän sähköpostiosoite:
    • Ota ”Lähetä sähköpostivahvistus” -valinta käyttöön
  5. Aseta käyttäjälle salasana:
    • Ota ”Aseta salasana” -valinta käyttöön
    • Syötä salasana
    • Halutessasi valitse ”Käyttäjän on vaihdettava salasana seuraavan kirjautumisen yhteydessä”
  6. Määritä käyttäjälle tarvittavat ryhmät ”Ryhmät”-osiossa.
  7. Täydennä tarvittaessa muut tarpeelliset tiedot, kuten osoite ja puhelinnumero.
  8. Täydennä tarvittaessa käyttöoikeuksien voimassaoloajat ”Salasanan hallinta” -osiosta.
  9. Tallenna uusi käyttäjä.

Muista, että voit tarvittaessa muokata käyttäjän tietoja myöhemmin. Käyttäjälle lähetetään automaattisesti tervetulosviesti ja mahdollinen sähköpostivahvistus, jos nämä asetukset on valittu.