PDF-luoja (kesken)

1. Koti
  2. Ohje
  3. Oppaat
  4. PDF-luoja (kesken)

PDF-luoja (kesken)

Kuinka määrittää ja käyttää PDF-luontia Collection Prossa.

Luo PDF-malli

1. Siirry Oikeuksien hallintaan (3 ihmisen kuvake, EI hammasrataskuvake) – Objektityypit – valitse yksi objektityyppi – mene välilehteen nimeltä PDF-luoja (katso kuvakaappaus).
  2. Klikkaa + -painiketta.
  3. Nimeä mallisi.
  4. Valitse tietue, jota haluat käyttää apuna PDF-mallin luonnissa.
  5. Lisää seuraavaksi Elementteihin kaksi DIViä käyttämällä + -painiketta.
    Valitse ensimmäinen DIV ja lisää elementteihin Tiedostot ja toisen DIVin alle Kentät.

Lisätyt elementit tulisi näkyä seuraavasti.
  6. Valitse ensimmäinen DIV ja määritä Perus-CSS korkeus ja leveys 300px.
  7. Älä unohda klikata Käytä ja Tallenna lopuksi.

Lataa PDF tietueesta

1. Avaa Luettelot – Objektityypit – valitse mallilla varustettu tyyppi – Valitse yksi objekti – oikea klikkaus – Tulosta
  2. Mukautetuissa asetteluissa – avaa pudotusvalikko – valitse yksi (alla olevassa esimerkissä pdf-malli 1) – klikkaa Tulosta

PDF valmistellaan ja ladataan koneellesi.